HTML

Élhetőbb Szombathely!

Friss topikok

Ki lesz az új szombathelyi főépítész?

2014.09.24. 09:05 szepujvilag

Kutnyánszky László eddigi városi főépítész nyugdíjba vonul. Helyét pótolni kell. Szombathely városképét, a helyi fejlesztéseket nyilván nagyban befolyásolja, hogy ki tölti be ezt a pozíciót. Mondhatni a főépítész személye közügy.

A madarak azt csicsergik, hogy a mai napon Kuslits Tibor főépítész-jelölt meghallgatására kerül sor kora délután a polgármesteri irodában. Kislits Tibor jelenleg állami főépítész, akihez Győr-Moson-Sopron és Zala megyén kívül Vas is tartozik. 13 éven keresztül, 2011-ig volt Sopron város főépítésze, majd a regionális örökségvédelmi hivatalt vezette. Tavaly vált állami főépítésszé.

2013-ban a Győr-Moson-Sopron megye Szolgálatáért-díjban részesítették. Vajon az elkövetkezőkben ő fogja Szombathelyt szolgálni főépítészként?

főépítész.jpg

Kuslits Tibor lesz az új szombathelyi főépítész? (Fotó forrása: Kisalföld.hu)

Szólj hozzá!

Címkék: főépítész Szombathely

A bejegyzés trackback címe:

https://horvathzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr816726459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása