HTML

Élhetőbb Szombathely!

Friss topikok

Szombathely megmozdult: röviden a tegnapi tüntetésről

2014.10.31. 08:46 szepujvilag

Tegnap fiatal, közélet iránt érdeklődő magánszemélyek szervezésében Szombathelyen is netadó elleni tüntetés volt. 3 napos szervezéssel sikerült (rendőrségi becslés szerint) 1.300 embert megmozgatni az ügy érdekében, ezzel a vidéki városok közül Szombathelyen volt a legtöbb demonstráló. 

1.jpg

Az elmúlt időszakban volt több tüntetés a városban (iskolabezárás, Falco ügy stb.), de ekkora tömeget egyetlen helyi ügy sem tudott generálni. Respekt mindenkinek, aki hajlandó volt eljönni, és hallatni a hangját!

5.jpg

Ahogy az egyik felszólaló, Endrődy Krisztián színművész fogalmazott a jelenlegi hatalom bűneiért a rendszerváltás óta kormányzó összes párt elhibázott politikája is felelős. Krisztián méltánytalanul kapott bekiabálásokat, amikor arról beszélt, hogy a lejáratott baloldali politikusokat is kispadra ültetné. Pedig tényleg az a helyzet, hogy valószínűleg csak a tegnapi tüntetésen megjelent fiatalokkal lehet leváltani Orbánékat, és nem a korábbi kormányok vezetőivel.

4.jpg

Viva Savaria! 

Szólj hozzá!

Címkék: net tüntetés Szombathely netadó

A bejegyzés trackback címe:

https://horvathzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr356850249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása