HTML

Élhetőbb Szombathely!

Friss topikok

Csak nyomtatott verzióban, csak szubjektívben

2014.11.13. 16:59 szepujvilag

A Szombathelyi7 című önkormányzati hetilapunk továbbra is követi azt a taktikát, hogy az ellenzékről nem igazán kíván tudomást venni. A választási kampány során már megtapasztalhattuk ezt, ám most már a utcai ellenzékról sem vesznek tudomást. Az egyetlen olyan helyi médium volt ugyanis az újság, amely nem számolt be az október 30-án Szombathelyen megtartott netadós tüntetésről, amelyen 1300-an vettek részt, és amely a vidék legnagyobb demonstrációja volt a közelmúltban.

Ha a múlt heti nyomtatott számban (az amúgy vállaltan konzervatív) Gyurácz Ferenc nem ír róla egy szubjektívot, akkor semmilyen vonatkozásban nem jelenik meg a városi adófizetők pénzéből fenntartott lapban az esemény. (Milyen érdekes egyébként, hogy a netes felületére a Szombathelyi7-nek még a Gyurácz írás sem kerülhetett fel.)

névtelen.JPG

Számos szövegrésszel persze nem értek egyet. A netadós tüntetésre pl. nem azért viszik a srácok az okos telefonjukat, hogy nehogy unatkozzanak, vagy hogy szóba kelljen állni valakivel: a mobiltelo ugyanis pont azért van, hogy magunkkal vigyük bárhova, épp azért hogy akár rajta keresztül is szóba álljunk azzal akivel éppen szeretnénk (legyen bárhol a Föld szegletén). Stb.

Gyurácz viszont, ellentétben más jobboldali értelmiségivel kritikus kormánypárti, és igyekszik megérteni azokat, akik utcára vonultak tömegével ebben az ügyben. És nem csak megérteni akarja a hangjukat próbálgató fiatalokat, hanem vállalja, hogy tudósít erről, ha már a lap szerkesztői ezt nem tették meg más módon...

Szólj hozzá!

Címkék: Szombathely netadó Szombathelyi7

A bejegyzés trackback címe:

https://horvathzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr896894009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása