HTML

Élhetőbb Szombathely!

Friss topikok

Vitára fel!

2014.03.18. 10:44 szepujvilag

Lassan egy hónapja, február 25-én elsőként hívtam vitára ellenfeleimet, a parlamenti pártok képviselő-jelöltjeit: Hende Csabát, Nemény Andrást és Balassa Pétert. Sajnos azóta semmilyen reakció nem érkezett felhívásomra egyik párttól sem, igaz a Jobbik jelöltje kicsivel később jelezte azt, hogy ő is kész a vitára.

vita.gif

Egyetértek Nemény András nemrég Hende Csabának nyíltírt levelében foglaltakkal: „a választók számára fontos, hogy ne csak propagandaanyagok alapján, hanem a jelöltekről személyes benyomást kialakítva hozhassanak felelős döntést arról, ki képviselje őket.” Arra kérem tehát a Fidesz, az MSZP és a Jobbik jelöltjét, hogy vállalják a vitát, melyre javaslatot tettem! A parlamenti párok jelöltjei tegyék ki a placcra, hogy mit gondolnak a Vas megyei 1-es választókörzet jövőjéről.

Elfogadhatónak tartom az április 4-ei az időpontot, amit Nemény jelölttársam ajánlott a nyílt levelében. Javaslom, hogy a vitát az önkormányzat által fenntartott Szombathelyi Médiaközpont Nonprofit Kft. szervezze meg, és az általa működtetett Szombathelyi Televízió pedig élő adásban közvetítse.

A vita keretében világossá kívánom tenni az LMP célkitűzéseit, melyek a tiszta közélet megteremtése, a helyi kis- és középvállalkozók, illetve a kisközösségek megerősítése, a szombathelyi felsőoktatás fellendítése, valamint egy élhető város megteremtése. 

Szólj hozzá!

Címkék: választás vita lmp Szombathely

A bejegyzés trackback címe:

https://horvathzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr395867385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása